top of page

Narenciye Ürünlerimizi Nasıl Saklamalıyız?

Güncelleme tarihi: 12 Nis 2023

Limon özelinde aşağıda bilgiler verilmiştir. Portakal, greyfurt vb. diğer narenciye ürünleri için de benzer süreçler izlenebilir.



Limonlar, 14-15 derecede (Bağıl nem %90) 30 güne kadar saklanabilir. Limonlarımız parafinsizdir ve mumlama dahil herhangi bir kimyasal solüsyon uygulaması yapılmamıştır. Saklama ömrünün uzatılması için parafin ve kimyasallarla gözenekleri kapatılmadığından uzun süre muhafaza etmek için buzdolabında saklamanızı öneriyoruz.


Herhangi bir kimyasal işlem yapılmadığı için kabuklarını da güvenle tüketebilirsiniz. Tabi; dilimleyip atıştırmalık olarak fırında kurutma, limonata, limonçello, limonlu parfe - kek, limon turşusu vb. hazır ürünlere de dönüştürüp hızlı tüketme ya da daha uzun süreler boyunca muhafaza sağlayabilirsiniz.



Sağlıklı günlerde tüketmenizi diliyoruz.


62 görüntüleme3 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

3件のコメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
Metin ÇELİKBAŞ
Metin ÇELİKBAŞ
2022年10月12日

Merhabalar, Buzdolabında ne kadar süre saklanabilir? Dondurucu da saklanabilir mi? Teşekkkürler, iyi çalışmalar.

いいね!
Metin ÇELİKBAŞ
Metin ÇELİKBAŞ
2022年10月12日
返信先

Soruma çok hızlı cevap verdiniz, teşekkür ederim.

Başarılar dilerim.

いいね!
bottom of page